De mediators in de regio Haaglanden zijn verenigd in de Mediatorsvereniging Haaglanden, de MVH. De vereniging bestaat sinds 1996 en is een platform waar leden vakinformatie, kennis en ervaring uitwisselen. Er worden jaarlijks ten minste vier bijeenkomsten, lezingen of interactieve workshops georganiseerd. Daarnaast kunnen de leden deelnemen aan trainingen waarin specifieke thema’s centraal staan en waar nationale en internationale sprekers te gast zijn. De 90 aangesloten professionele en actieve leden zijn vrijwel allemaal gecertificeerd en geregistreerd bij de erkende Mediators Federatie Nederland (MfN) of bij de ADR.

Doelstelling

De Mediatorsvereniging Haaglanden is een veelzijdige vereniging. Ze heeft diverse doelstellingen:

Het bestuur van de Mediatorsvereniging Haaglanden bestaat uit:

Mevrouw Mr. Anita Regout, voorzitter, anita@mediatorsvereniginghaaglanden.nl

Tel. 06 23 80 45 76

Mevrouw  Saskia Veldhuis,  penningmeester, saskia@mediatorsvereniginghaaglanden.nl

Tel. 06 41 17 40 64

Mevrouw  Caroline Durieux, secretaris, info@mediatorsvereniginghaaglanden

Tel. 0654 71 56 60

Mevrouw Ingrid Metz, bestuurslid trainingen ingrid@mediatorsvereniginghaaglanden.nl

Tel. 06 27 28 34 53

Het Lidmaadschap

van de vereniging bedraagt € 75,00 per jaar en staat open voor MfN register mediators, ADR registermediators, VFas-advocaten en mediators in opleiding. Voordat u aansluit kunt u vrijblijvend een avondbijeenkomst bijwonen. Neemt u dan contact op met de secretaris Caroline Durieux. Opzegging van het lidmaatschap dient conform de verenigingsstatuten, vóór 1 december vóór het daarop volgende jaar per mail te worden doorgegeven aan info@mediatorsvereniginghaaglanden.nl.

Contact Secretariaat

Nieuwsbrief

Onze leden krijgen minimaal tweemaal per jaar een nieuwsbrief  gekoppeld aan de uitnodiging voor de studiedagen.