De mediators in de regio Haaglanden zijn verenigd in de Mediatorsvereniging Haaglanden, de MVH. De vereniging bestaat sinds 1996 en is een platform waar leden vakinformatie, kennis en ervaring uitwisselen. Er worden jaarlijks ten minste vier bijeenkomsten, lezingen of interactieve workshops georganiseerd. Daarnaast kunnen de leden deelnemen aan trainingen waarin specifieke thema’s centraal staan en waar nationale en internationale sprekers te gast zijn. De 90 aangesloten professionele en actieve leden zijn vrijwel allemaal gecertificeerd en geregistreerd bij de erkende Mediators Federatie Nederland (MfN) of bij de ADR.

Doelstelling

De Mediatorsvereniging Haaglanden is een veelzijdige vereniging. Ze heeft diverse doelstellingen:

• Bekendheid geven aan mediation en het verstrekken van informatie over mediation aan inwoners van Den Haag e.o.;
  • Het bieden van een professioneel platform voor leden om te komen tot overleg, uitwisseling, informatie, educatie en intervisie;
  • Het bevorderen en up to date houden van de kennis, vaardigheden en ervaringen van de leden voor een redelijke prijs;
  • Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om via de website of het secretariaat algemene informatie over mediation of een lijst met adressen van mediators uit de regio Haaglanden te verkrijgen.
  • Leden van de MVH krijgen bij de AON korting op een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Het bestuur van de Mediatorsvereniging Haaglanden bestaat uit:

Mevrouw Mr. Anita Regout, voorzitter anita@mediatorsvereniginghaaglanden.nl

Tel. 06 23 80 45 76

Mevrouw Tamara Boot, secretaris en penningmeester info@mediatorsvereniginghaaglanden.nl

Tel. 06 12 75 68 78

Mevrouw Ingrid Metz, bestuurslid trainingen ingrid@mediatorsvereniginghaaglanden.nl

Tel. 06 27 28 34 53

Het Lidmaadschap

van de vereniging bedraagt € 75,00 per jaar en staat open voor MfN register mediators, ADR registermediators, VFas-advocaten en mediators in opleiding. Voordat u aansluit kunt u vrijblijvend een avondbijeenkomst bijwonen. Neemt u dan contact op met de secretaris Tamara Boot.

Contact Secretariaat

• Jan van der Jagtstraat 15 | 2215 MG | Voorhout
  • info@mediatorsvereniginghaaglanden.nl

Nieuwsbrief

Onze leden krijgen minimaal tweemaal per jaar een nieuwsbrief  gekoppeld aan de uitnodiging voor de studiedagen.